Ontwerpwedstrijden - Nieuwe architectuuropdrachten op Twitter

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Nieuwe architectuuropdrachten op Twitter

Om direct op de hoogte te blijven van nieuwe architectuuropdrachten in Nederland, zoals aanbestedingen van architectendiensten, werken met ontwerp, ontwikkelcompetities en prijsvragen, maakte Architectuur Lokaal de twitteraccount @archopdrachten. Heeft u geen twitteraccount? Kijk dan op de website.

Bij de publicatie van nieuwe architectuuropdrachten op de Europese aanbestedingskalender TED en het Nederlandse portal TenderNed, gaat nog veel mis. Omdat opdrachtgevers de procedures niet goed publiceren, zijn veel opdrachten slecht te vinden. Daardoor missen veel ontwerpers interessante opdrachten. Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden biedt iedereen toegang tot alle architectuuropdrachten. Nieuwe opdrachten verschijnen direct op @archopdrachten. Heeft u geen twitteraccount? Dan kunt u de webpagina openen voor een chronologisch overzicht van de aangekondigde opdrachten.

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.