Ontwerpwedstrijden - Vacature: projectleider Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Vacature: projectleider Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden

Architectuur Lokaal is op zoek naar een projectleider Steunpunt Architectuuropdrachten en Ontwerpwedstrijden voor 32 uur per week.
Onze nieuwe projectleider draagt actief bij aan professionalisering van het opdrachtgeverschap in Nederland door het helder vertalen van wet- en regelgeving naar relevante thema’s voor opdrachtgevers en architecten. Maar ook andersom: hoe moeten problemen bij architectenselecties worden opgelost?

De projectleider beschikt over kennis van de organisatie van het ontwerp- en bouwproces, van relevante wet- en regelgeving en van maatschappelijke en politieke trends die invloed hebben op de bouwkolom. Hij of zij heeft affiniteit met zowel de culturele component als de politieke context van het werk, die zich uitstrekt tot op Europees niveau.

Lees hier de advertentie en reageer uiterlijk 1 november 2015.

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.