Ontwerpwedstrijden - Selectie van een architect voor MFA De Spechten te Rotterdam

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Selectie van een architect voor MFA De Spechten te Rotterdam

Stichting Woonbron zoekt een architectenbureau voor het ontwerp van multifunctionele accommodatie De Spechten te Rotterdam IJsselmonde. Middels een architectenselectie wil Woonbron vijf bureaus selecteren voor deelname aan de inschrijvingsfase. Woonbron is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat
De opdracht is gegund aan Leijh Kappelhoff Seckel van den Dobbelsteen Architecten. (bron: nieuwsbrief Groenenhagen en Tuinenhoven)

Opdrachtgever
Stichting Woonbron


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.