Ontwerpwedstrijden - Adviesdiensten TNO Cromstrijen

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Adviesdiensten TNO Cromstrijen

TNO zoekt een architectenbureau voor de nieuwbouw van TNO Defensie en Veiligheid te Cromstrijen. Het ruimteprogramma omvat circa 30.500 m2 BVO en bevat met name (bio)chemische laboratoria voor hoogtoxische stoffen en onderzoeksfaciliteiten voor wapens, munitie en explosieve stoffen en -atmosferen. Middels een architectenselectie wil TNO vijf bureaus selecteren voor deelname aan de inschrijvingsfase. TNO is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat
De opdracht is gegund aan Meyer en Van Schooten Architecten.

Opdrachtgever
TNO


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.