Ontwerpwedstrijden - Uitbreiding gemeentehuis Beuningen

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Uitbreiding gemeentehuis Beuningen

Gemeente Beuningen zoekt een architectenbureau voor het ontwerp van de uitbreiding van het gemeentehuis Beuningen. Middels een architectenselectie wil de gemeente vijf bureaus selecteren voor deelname aan de inschrijvingsfase. De gemeente is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat
De opdracht wordt gegund aan IAA Döll Architecten.
Woensdag 1 juni 2011 werd bekend dat de gemeente Beuningen bij de aanbesteding voor zandwinning een verlies lijdt van € 20 miljoen. Hierdoor zal de gemeente extra bezuinigen, onder andere door de nieuwbouw van het gemeentehuis geen doorgang te laten vinden. (bron: De Gelderlander)

Opdrachtgever
Gemeente Beuningen


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.