Ontwerpwedstrijden - Architectenselectie ten behoeve van de nieuwbouw van het gemeentehuis te Lochem

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Architectenselectie ten behoeve van de nieuwbouw van het gemeentehuis te Lochem

Gemeente Lochem zoekt een architectenbureau voor een ontwerp van een nieuwbouw voor het gemeentehuis Lochem, waarbij rekening rekening gehouden dient te worden met extra ruimtelijke voorzieningen zodat maatschappelijke functies (MFA) kunnen worden toegevoegd. Middels een architectenselectie wil de gemeente vijf bureaus selecteren voor deelname aan de gunningsfase. De gemeente is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat
Voor de gunningsfase worden uitgenodigd: Jo Coenen & Co Amsterdam, Claus en Kaan architecten, Soeters Van Eldonk Architecten, Rau en Maas architecten/Kristinsson.

De opdracht is gegund aan RAU architecten. (bron: Cobouw)

Opdrachtgever
Gemeente Lochem


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.