Ontwerpwedstrijden - Ede Spoorzone - Architectendiensten en ontwerpwerkzaamheden OV-knoop

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Ede Spoorzone - Architectendiensten en ontwerpwerkzaamheden OV-knoop

ProRail zoekt een architectenbureau voor het ontwerp van de OV-knoop te Ede. Middels een voorselectie wil ProRail maximaal zeven partijen selecteren voor deelname aan de gunningsfase. ProRail is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Dit is een heraanbesteding van de procedure die eind augustus 2013 is stopgezet.

Resultaat
De opdracht is gegund aan Ingenieursbureau Movares. Het ontwerp is afkomstig van Mecanoo Architecten. (bron: Movares)

Opdrachtgever
ProRail

Mecanoo Architecten

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.