Ontwerpwedstrijden - Ontwerp aanpassingen Rijkskantoor Belastingdienst Hogeweg te Venlo

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Ontwerp aanpassingen Rijkskantoor Belastingdienst Hogeweg te Venlo

Rijksvastgoedbedrijf zoekt een architectenbureau om een total engineeringopdracht aan te verstrekken voor het ontwerp van aanpassingen aan Rijkskantoor Belastingdienst Hogeweg te Venlo. Middels een voorselectie wil het Rijksvastgoedbedrijf vijf partijen selecteren voor deelname aan de gunningsfase. Het Rijksvastgoedbedrijf is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat

Er zijn vier inschrijvingen ontvangen. De opdracht is gegund aan Vitrov bouw en vastgoed (opgegaan in Vrijborg).

Opdrachtgever
Rijksvastgoedbedrijf

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.