Ontwerpwedstrijden - Nieuwbouw Ashram College

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Nieuwbouw Ashram College

Ashram College zoekt een architectenbureau voor het ontwerp van de nieuwbouw van de VMBO locatie te Nieuwkoop. Bij goede samenwerking zal ook de opdracht voor het ontwerp van de nieuwbouw te Alphan aan den Rijn worden verstrekt. Middels een voorselectie wil Ashram College vijf partijen selecteren voor deelname aan de gunningsfase. Ashram College is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.
Met aanbesteding van de nieuwbouw te Alphen a/d Rijn is de eerdere aanbesteding voor renovatie (2013) stopgezet.

Resultaat

De opdracht is gegund aan Architectenbureau Broekbakema.

Opdrachtgever
Ashram College

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.