Ontwerpwedstrijden - Request for information (RFI) for the provision of OPCW Lobby Area Security Upgrade Specifications

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Request for information (RFI) for the provision of OPCW Lobby Area Security Upgrade Specifications

De Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) houdt een marktconsultatie voor het ontwerp van (veiligheids)verbeteringen van onder andere het ontvangstgebied van de OPCW te Den Haag. Let op: dit is geen aanbesteding maar een marktconsultatie. De OPCW is voornemens om, voor deze en toekomstige opdrachten, deelnemers aan deze marktconsultatie uit te nodigen. Meer informatie vindt u hier.

Opdrachtgever
OPCW

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.