Ontwerpwedstrijden - Raamovereenkomst Architecten Functionele aanpassingen Vrije Universiteit Amsterdam

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Raamovereenkomst Architecten Functionele aanpassingen Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam zoekt drie architectenbureaus om een raamovereenkomst mee te sluiten voor diverse, functionele aanpassingen aan haar bestaande vastgoedportefeuille. De Vrije Universiteit is voornemens de raamovereenkomst te sluiten op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Resultaat

Er zijn vier inschrijvingen ontvangen. Een raamovereenkomst wordt gesloten met Studio Leon Thier, OTH architecten en BDG Architecten Ingenieurs.

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.