Ontwerpwedstrijden - Ontwerpteam nieuwbouw Science Park UvA

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Ontwerpteam nieuwbouw Science Park UvA

De Universiteit van Amsterdam (UvA) zoekt een combinatie van een architect en constructeur voor het ontwerp van de nieuwbouw van een multifunctioneel gebouw op het Science Park te Amsterdam. Middels een voorselectie wil de UvA maximaal vijf combinaties selecteren voor deelname aan de gunningsfase. De UvA is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Resultaat

De opdracht wordt gegund aan Benthem Crouwel Architects.

Opdrachtgever
Universiteit van Amsterdam

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.