Ontwerpwedstrijden - Advies en ondersteuning landschappelijke inpassing infraprojecten

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Advies en ondersteuning landschappelijke inpassing infraprojecten

Provincie Gelderland zoekt een landschapsarchitect en ecoloog om een raamovereenkomst voor de duur van twee jaar (met optioneel tweemaal verlening met een jaar) om verschillende infraprojecten op landschaps- en/of flora- en faunamaatregelen van adviezen te voorzien. De provincie is voornemens de raamovereenkomst te gunnen op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Opdrachtgever
Provincie Gelderland

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.