Ontwerpwedstrijden - Herinrichting en sanering voormalige stortplaats Kornputkwartier

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Herinrichting en sanering voormalige stortplaats Kornputkwartier

Gemeente Steenwijkerland zoekt een aannemer voor het ontwerp en realisatie van de herinrichting en sanering van een voormalige stortplaats te Steenwijk. De opdracht bestaat uit sanering, bouw- en woonrijpmaken en de realisering van woningbouw. Middels een voorselectie wil de gemeente partijen uitnodigen voor de gunningsfase. De gemeente is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de laagste prijs.

Resultaat
De opdracht is gegund aan de combinatie Van der Wiel Infra & Milieu bv en Van Wijnen Noord bv met als architect Tromp Partners.

Opdrachtgever
Gemeente Steenwijkerland


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.