Ontwerpwedstrijden - Legmeer-West Deelgebied 3

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Legmeer-West Deelgebied 3

Gemeente Uithoorn zoekt een ontwikkelaar voor het ontwerp, realisatie en financiering van Legmeer-West Deelgebied 3 te Uithoorn. Middels een voorselectie wil de gemeente minimaal drie en maximaal vijf ontwikkelaars uitnodigen voor de gunningsfase. De gemeente is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat
De opdracht is gegund aan VORM Ontwikkeling. Het ontwerp is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur.
27 september 2013 heeft de gemeente een aankondiging in geval van vrijwillige transparantie vooraf gepubliceerd. Hierin maakt de gemeente bekend dat de plannen voor de ontwikkeling van het gebied, gezien de economisch omstandigheden, zijn gewijzigd maar het traject niet anders zou zijn gelopen als de samenwerkingsovereenkomst met een andere partij was gesloten.
Opdrachtgever
Gemeente Uithoorn


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.