Ontwerpwedstrijden - Nieuwbouw De Maasvallei (onderdeel ROC Nijmegen), Fitland en Pantein

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Nieuwbouw De Maasvallei (onderdeel ROC Nijmegen), Fitland en Pantein

Stichting ROC Nijmegen zoekt een marktpartij voor het ontwerp, realisatie, financiering, verhuur en leveren van energie van de nieuwbouw De Maasvallei te Boxmeer. Middels een voorselectie wil het ROC vijf partijen selecteren voor deelname aan de gunningsfase. Het ROC is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat

Volgens planning zou de opdracht december 2015 worden gegund. Doordat de opdrachtgever ROC Nijmegen het huidige plan financieel niet rond krijgt is het project vertraagd. (bron: De Gelderlander, 24 december 2015)

ROC Nijmegen heeft besloten om het bestaande pand van De Maasvallei in Boxmeer te renoveren. Het pand aan de Boxmeerse Begijnenstraat, waar ruim 700 studenten middelbaar beroepsonderwijs volgen, blijft in gebruik en wordt grondig opgeknapt. Met voorstaande komen de eerdere nieuwbouwplannen voor de locatie Sterckwijck definitief te vervallen. De aanbestedingsprocedure voor deze nieuwbouw, waarin u eerder werd geselecteerd, wordt hiermee definitief en formeel gestopt.

Procedure stopgezet.

Opdrachtgever
ROC Nijmegen

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.