Ontwerpwedstrijden - Marktdialoog de Heerenveense School

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Marktdialoog de Heerenveense School

Gemeente Heerenveen zoekt visies op de invulling van de Heerenveense School en houdt hiervoor een marktconsultatie. De inzending voor de marktdialoog dient uiterlijk 13 juli 2017 te worden ingezonden. Aanmelden om het pand te bezichtigen is mogelijk tot en met 8 juni 2017 via deheerenveenseschool@akroconsult.nl. Eind 2017 beslist de gemeente over eventuele vervolgstappen.

Opdrachtgever
Gemeente Heerenveen

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.