Ontwerpwedstrijden - Ontwikkel/Ontwerpopdracht Spaaklaan Woerden
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Ontwikkel/Ontwerpopdracht Spaaklaan Woerden

De gemeente Woerden is op zoek naar een bindend ontwikkelingsvoorstel gebaseerd op een ontwerp voor het realiseren van 18 (minimaal) tot 20 (maximaal) appartementen en een multifunctionele ruimte, die geschikt is als ontmoetingsruimte voor bewoners en voor het onderbrengen van zorg- en welzijnsdiensten. Hiertoe zijn uitgenodigd: Woningbouwcorporatie SWW met Kamiel Klaasse; Bouw- en Aannemingsbedrijf BV Radix & Veerman met Liesbeth Brink, Brink architectuur & stedenbouw, en Bouw- en Aannemingsbedrijf Bébouw bv met Armand Paardekoper-Overman.
 
Resultaat
Het plan van de combinatie Bouw- en Aannemingsbedrijf BV Radix & Veerman met Brink architectuur & stedenbouw, is als beste inzending geselecteerd.

Opdrachtgever
Gemeente Woerden

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2021, Stichting Architectuur Lokaal.