Ontwerpwedstrijden - Herontwikkeling silo's Zeeburgereiland
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Herontwikkeling silo's Zeeburgereiland

Gemeente Amsterdam schrijft een ontwikkelcompetitie uit  voor de nieuwe invulling voor de silo's op Zeeburgereiland. De jury selecteert maximaal zes deelnemers op basis van een visie. In de tweede ronde wordt deze partijen gevraagd de visie verder uit te werken. De winnaar ontvangt een optieovereenkomst om het plan uit te voeren.

Resultaat

Er zijn vier inzendingen ontvangen. De jury heeft Vink Bouw tot winnaar uitgeroepen.

In tegenstelling tot het op 18 januari gepubliceerde gunningsbesluit op TenderNed, meldde AT5 op 1 februari dat Brouwerij 't IJ, in samenwerking met Vink Bouw en Tank tot winnaar is uitgeroepen en de procedure, volgens een woordvoerder van de gemeente Amsterdam, nog niet is afgerond.

Gemeente Amsterdam meldde op 9 februari dat de opdracht definitief is gegund aan de combinatie Vink Bouw, Grayfield, TANK, iLINQ en Brouwerij ’t IJ.

Opdrachtgever
Gemeente Amsterdam

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2021, Stichting Architectuur Lokaal.