Ontwerpwedstrijden - DeMeeuw MAX21
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

DeMeeuw MAX21

Ontwerp voor een willekeurige locatie in Nederland een kantoor -bij voorkeur in twee bouwlagen van ca. 1000 m2 met 55 tot 60 werkplekken- een kantineachtige voorziening en overige voorzieningen, zodat het gebouw op zichzelf kan functioneren. Voor de uitwerking moet de deelnemer gebruik maken van de software van het Bricsnet ontwerpprogramma en het gebouw moet worden opgebouwd uit units van het MAX-21 systeem van De Meeuw.  
Deelname staat op voor net afgestudeerde architecten en studenten architectuur. Het prijzengeld bedraagt f 10.000,-. Het winnende ontwerp zal in productie worden genomen.

Resultaat
De jury heeft het ontwerp Unlimited re-design, Jeroen Wouters en Menno van der Woude (architectenburo JMW) als winnaar aangewezen.


Opdrachtgever
De Meeuw
Bricsnet Benelux


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.