Ontwerpwedstrijden - Studentenhuisvesting in particulier opdrachtgeverschap
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Studentenhuisvesting in particulier opdrachtgeverschap

BNA Kring Midden-Brabant schrijft een openbare projectprijsvraag uit met de vraag om een concept voor studentenhuisvesting op kleine binnenstedelijke locaties, te ontwikkelen door particuliere opdrachtgevers, uitgewerkt voor minimaal twee van de drie locaties en een uitwerking voor de Broekhovenseweg te Tilburg.

Procedure
De gemeente Tilburg gaat een inspanningsverplichting aan om een opdrachtgever/ontwikkelaar te zoeken ter realisatie van het winnende plan. De particuliere eigenaren van de twee andere locaties spraken de intentie uit om uitvoering van het winnende ontwerp op beide andere locaties mogelijk te maken.

Resultaat 

  • 1e prijs: TUIN 5000, Martijn Honselaar en Eric Frijters
  • Eervolle vermeldingen: SIPO 2004, Peter Keijsers, Thomas Bedaux en Bedaux de Brouwer Architecten (tevens 'reserveplan') en STHV 2004, Frank Doomen en Willem van Asten. 
Opdrachtgever
BNA Kring Midden-Brabant


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.