Ontwerpwedstrijden - Slimbouwen Product van 2013
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Slimbouwen Product van 2013

Stichting Slimbouwen schrijft een prijsvraag uit voor het slimste item van 2013. Deelname is mogelijk met een project, product of concept dat aan de FRED-formule voldoet (Flexibiliteit, Reductie, Efficiency en Duurzaamheid).
De winnaars ontvangen media-aandacht en drie foto's van een topfotograaf die voor eigen doeleinden gebruikt mogen worden.

Resultaat
De jury heeft de volgende winnaars aangewezen:
  • Slimste Project: Het Dorp in Arnhem, Archipelontwerpers;
  • Slimste Product: WARP Systems Renovloer, WARP Systems;
  • Slimste Concept: Flex-Home®, Archus en Theo Verburg Architecten;

De drie winnaars hebben een prijzenpakket ter waarde van EUR 6.000,- gewonnen bestaande uit een award en certificaat, een jaar gratis lidmaatschap van Stichting Slimbouwen en het officiële Slimbouwen®Keurmerk. Om hun Project, Product en Concept verder te kunnen promoten, krijgen zij een mediapakket van Imago Bouwers, bestaande uit een op maat geschreven artikel met  foto’s en de nodige media-exposure.
Omdat ook de andere ingediende plannen van zeer hoog niveau en kwaliteit waren, begeleidt Stichting Slimbouwen ook hen in het vervolg.
Opdrachtgever
Stichting Slimbouwen


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.