Ontwerpwedstrijden - Esthetische aankleding rotondes
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Esthetische aankleding rotondes

Gemeente Sluis schrijft een prijsvraag uit voor het ontwerp van een aantrekkelijke rotonde te Sluis. Realisatie en plaatsing van het kunstwerk moeten binnen het budget van €30.000 passen. Deelname staat open voor iedereen.
De inzendingen die aan de minimumeisen voldoen worden van 19 tot en met 21 september tentoongesteld waar het publiek op de inzendingen kan stemmen. 22 september worden de inzendingen door een vakjury beoordeeld en de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt. Uitgangspunt is dat alle drie de rotondes worden voorzien van een aansprekend kunstwerk. Afhankelijk van de kwaliteit en het aantal inzendingen kan de jury ook kiezen voor de inrichting van minder rotondes.

Resultaat
Er zijn achtendertig ontwerpen ingezonden. Uit de zes finalisten die de vakjury heeft geselecteerd heeft het publiek de inzending van de groengroep van de Stadsraad Oostburg als winnaar aangewezen. (bron: PZC)
Opdrachtgever
Gemeente Sluis


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.