Ontwerpwedstrijden - 3e fase kunst Veenendaal-oost
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

3e fase kunst Veenendaal-oost

Gemeente Veenendaal schrijft een prijsvraag uit voor het ontwerp van een permanent kunstwerk te Veenendaal-Oost. Jongeren uit de wijk worden actief betrokken bij het ontwerp. Op basis van ingediende cv's, twee referenties en een visie op de opdracht wil de gemeente drie ontwerpers selecteren voor de tweede ronde. In de tweede ronde moet een presentatie worden gehouden voor een jongerengroep. Hiervoor ontvangen de drie ontwerpers een onkostenvergoeding van €1.000 (inc. BTW). Op basis van de presentatie wordt de winnaar gekozen. Voor uitvoering van het totale project is €150.000 beschikbaar.

Resultaat
De opdracht is gegund aan Marjet Wessels Boer (Studio Wessels Boer). (bron: nieuwsbericht Christelijk Lyceum Veenendaal)
Opdrachtgever
Gemeente Veenendaal

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.