Ontwerpwedstrijden - Ontwerpt u de inrichting van de nieuwe rotonde in Heythuysen?
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Ontwerpt u de inrichting van de nieuwe rotonde in Heythuysen?

Gemeente Leudal schrijft een ontwerpprijsvraag uit voor de inrichting van een rotonde waarin iets kenmerkends uit Leudal terug dient te komen. In totaal is er € 3.500,- beschikbaar voor een bijdrage in het ontwerp en de realisatie hiervan. Eventuele meer- en minderkosten zijn voor de indiener van het winnende ontwerp.
Deelname staat open voor iedereen. De ontwerpen worden tentoongesteld in het gemeentehuis vanaf 6 tot en met 31 januari 2014. Bezoekers van het gemeentehuis kunnen tot en met vrijdag 31 januari 2014 hun stem uitbrengen op het ontwerp van hun keuze. De publieksstemmen wegen voor de helft mee in het eindoordeel. De jury maakt de winnaar op donderdag 6 februari 2014 bekend.

Resultaat
De jury heeft de verbinding, Hans Neelen en Peter Stox (Spirit4plants) tot winnaar uitgeroepen.
Opdrachtgever
Gemeente Leudal


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.