Ontwerpwedstrijden - Jonge Peilstok 2014
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Jonge Peilstok 2014

Ministerie van IenM schrijft een prijsvraag uit voor creatieve voorstellen die een antwoord geven op de vraag: "Hoe kan ik samen met mijn buren mijn woning, straat en wijk klimaatbestendig en waterrobuust maken?". Deelname staat open voor jongeren die op het moment van inzending studeren aan een AOC.
Van de geselecteerde inzendingen zal de top-3 worden genomineerd. Deze nominaties zullen voorzien worden van een juryrapport. Voor 2 oktober 2014 krijgen de genomineerden bericht.
De winnaar wordt tijdens het Festival Ruimtelijke Adaptatie op 9 oktober aanstaande bekendgemaakt en ontvangt een trofee plus een cheque t.w.v. €2.000,- uit te geven aan een activiteit die de kennis over klimaatbestendigheid en waterrobuustheid nog verder vergroot.

Resultaat
De jury heeft de inzending van het Wellant College tot winnaar uitgeroepen.

Opdrachtgever
Ministerie van IenW

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.