Ontwerpwedstrijden - Kunstopdracht KW-weg
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Kunstopdracht KW-weg

Gemeente Zaltbommel roept kunstenaars en architecten op ideeën voor een kunstuiting op de Koningin Wilhelminaweg aan te dragen. Op basis van de ingediende voorstellen worden drie partijen geselecteerd voor uitwerking va het idee tot een schetsontwerp. Hiervoor is een vergoeding van € 1.000 per partij beschikbaar. Het budget voor de totale uitvoering (inclusief levering, plaatsing en aansluiting) van de kunstopdracht is maximaal 28.000,- euro (exclusief BTW en inclusief vergoeding voor het schetsontwerp).

Resultaat
Procedure stopgezet. De geselecteerde kunstenaars zijn bij de uitwerking van hun ontwerpen met een ander ontwerp gekomen dan aanvankelijk was ingediend. Ook heeft Rijkswaterstaat de regels voor kunstwerken bij viaducten verruimd. (bron: Brabants Dagblad)

Opdrachtgever
Gemeente Zaltbommel

Procedure stopgezet

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.