Ontwerpwedstrijden - Bezoekersruimte Maastunnel
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Bezoekersruimte Maastunnel

Gemeente Rotterdam schrijft een prijsvraag uit voor het ontwerp van de inrichting van een bezoekerscentrum in het Ventilatiegebouw van de Maastunnel. Deelname staat open voor iedereen.

Maandag 8 februari 2016 worden de binnengekomen ontwerpen beoordeeld door het projectteam van het project Renovatie en restauratie Maastunnel. Drie ontwerpen worden dan geselecteerd. De drie ontwerpers worden uitgenodigd voor een presentatie op dinsdag 16 februari in De Rotterdam, Wilhelminakade 179. Daarna worden de ontwerpen gepubliceerd op de facebookpagina van de Maastunnel. Vrienden van deze pagina mogen stemmen op het ontwerp en kiezen zo welk ontwerp daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Er is een financiële vergoeding voor de drie geselecteerde ontwerpen. Deze bedraagt € 300,00 (1e prijs), € 200,00 (2e prijs) en € 100,00 (3e prijs).

Resultaat

Er zijn 23 inzendingen ontvangen. De bekendmaking van de drie ontwerpen is uitgesteld tot 8 maart. (bron: Renovatie Maastunnel)

Het ontwerp van Jesse Debets is tot winnaar uitgeroepen.

Mei 2017 is het project opgeleverd.

Opdrachtgever
Gemeente Rotterdam

Jesse Debets.jpg

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.