Ontwerpwedstrijden - Store Your Idea!
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Store Your Idea!

Phidias schrijft een ideeënprijsvraag uit voor een nieuw winkelconcept voor leegstaand vastgoed. Deelname staat open voor iedereen. Registratiekosten liggen (afhankelijk van het moment van inschrijving) tussen de € 40 en € 60.
Er  € 1.400 aan prijzengeld beschikbaar: 1e prijs: € 1.000, 2e prijs: € 300,-, 3e prijs: € 100,-. De prijswinnaars maken daarnaast kans om mee te mogen werken aan realisatie van het ingediende plan.

Procedure

Het reglement is tussentijds aangepast. Registratie is mogelijk tot 16 mei 2016 in plaats van 29 februari. Ook is de hoogte van het prijzengeld voor de tweede prijs aangepast.

Waarschijnlijk is de uitslag rond juni 2016 aan de winnaars bekend gemaakt. Deze hebben ook informatie ontvangen over de gewonnen prijs. De uitslag en prijzen worden niet openbaar bekendgemaakt. Resultaat: onbekend. (bron: phidias)

Opdrachtgever
Phidias

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.