Ontwerpwedstrijden - NWO-MVI Young Responsible Design Award
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

NWO-MVI Young Responsible Design Award

NWO schrijft een ideeënprijsvraag uit voor een innovatief, verantwoord ontwerp of idee om een urgent maatschappelijk probleem op te lossen. Deelname staat open voor studenten, onderzoekers, ontwerpers en ondernemers in interdisciplinaire teams. De gemiddelde leeftijd van het team moet onder de 35 jaar liggen.
De inzending, in de vorm van een video, mag niet langer duren dan vijf minuten. Een jury selecteert drie inzendingen voor presentatie tijdens een evenement in december. Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar.
De winnaar ontvangt een prijs die kan worden gebruikt voor het verder ontwikkelen of realiseren van het winnende inzending, of gebruikt kan worden voor verdere professionalisering van teamleden op het gebied van maatschappelijk verantwoord innoveren.

Resultaat

De jury heeft besloten dat te weinig inzendingen zijn ontvangen om een winnaar aan te wijzen.

Procedure stopgezet.

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.