Ontwerpwedstrijden - Ideeënprijsvraag Schalkwijk Midden
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Ideeënprijsvraag Schalkwijk Midden

Jong BNSP schrijft in samenwerking met gemeente Haarlem een ideeënprijsvraag uit voor een visie op woon/werklandschap Schalkwijk Midden te Haarlem.
Deelname staat open voor (teams van) professionals op het gebied van bijvoorbeeld stadsgeografie, planologie, stedenbouw en (landschaps-)architectuur. Alle deelnemers zijn maximaal 35 jaar. Studenten, starters, ondernemers, bedrijven (of combinaties daarvan) kunnen meedoen.
De eerste prijs bestaat uit een geldbedrag van € 2.000,-, een pitch voor stakeholders en de gemeente Haarlem, publicatie in vakmedia, artikel Blauwe Kamer, een persoonlijk BNSP lidmaatschap voor 1 jaar t.w.v. 165 euro en een bijdrage van Jong BNSP om een halfjaar het idee te promoten en hulp bij het organiseren van presentaties.

Resultaat

De jury heeft Haarlemse Heuvels, Florian Nugteren en Anca Muicu (Studio Kustlijn Architecten) tot winnaar uitgeroepen.

De overige genomineerden waren:

  • Our Haarlem, Schalkwijk Midden, new form of urbanity, Juliana Giraldo, Oleksandra Tkachenko;
  • Bouwplaats Schalkwijk, Hester Annema & Elisabeth Floris;
  • Schalkwijk Wereldwijk, ir. Ivan Thung & ir. Stef Bogaerds;
  • Wonen en werken aan de Antillenhof, Ruben Hoek.

(bron: architectuur.nl)

Opdrachtgever
BNSP

Florian Nugteren en Anca Muicu

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.