Ontwerpwedstrijden - Van een Leien Dakje
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Van een Leien Dakje

Nudge schrijft een prijsvraag uit voor het ontwerp van een zonne-energieoplossing voor een monument. Er kan een ontwerp worden ingezonden voor Dat Bolwerck of de Blokhuispoort.
Deelname staat open voor iedereen.
Per locatie selecteert een jury twee tot zes ontwerpen, waarna het publiek op deze ontwerpen kan stemmen. De publieksprijs bestaat uit een geldbedrag van € 1.000,-. De finalisten kunnen hun ontwerp in oktober 2017 verder uitwerken, waarna de jury per locatie 1 winnaar aanwijst. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 2.500,-.

Let op: de termijn voor inzending is verlengd van 15 september tot 2 oktober 2017.

Resultaat

Er zijn vijf inzendingen afkomstig van drie inzenders ontvangen. Drie inzendingen voor Dat Bolwerck en twee voor de Blokhuispoort. Tot 1 november kan gestemd worden op de inzendingen. De uitslag wordt 8 november 2017 bekendgemaakt.

De volgende winnaars zijn aangewezen:

  • Locatie Blokhuispoort: Marc Meijers (Q-Roof)
  • Locatie Dat Bolwerck: Rob Tack (Rob Tack Mozaiek)
  • Beide publieksprijzen: Marc Meijers (Q-Roof)

(bron: @PietervdPloeg 1, 2 en 3 en Nudge)

Opdrachtgever
Nudge

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.