Ontwerpwedstrijden - Prijsvraag Paviljoen Pinetum Blijdenstein
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Prijsvraag Paviljoen Pinetum Blijdenstein

Stichting Pinetum Blijdenstein schrijft een niet openbare prijsvraag uit voor een nieuw paviljoen. Met het organiseren van de prijsvraag richt de stichting zich in de eerste plaats tot de beroepsgroep van architecten. Binnen de architectuur kunnen dat alle disciplines zijn. Op basis van portfolio worden maximaal acht architecten geselecteerd voor de eerste ronde. Deze ontwerpers worden uitgenodigd voor een bureaupresentatie met als doel te komen tot een selectie van maximaal vier architecten, aan wie in de tweede ronde wordt gevraagd om een schetsontwerp te maken.
Voor de schetsontwerpen wordt een tegemoetkoming in de kosten van € 2.000,- excl. btw per bureau ter beschikking gesteld, mits de inzenders voldoen aan de voorwaarden. In de tweede ronde wijst de jury één winnend ontwerp aan, en een runner up. De stichting beoogt het winnende ontwerp uit te (laten) voeren.

Resultaat

De jury heeft Enzo Valerio tot winnaar uitgeroepen.

Opdrachtgever
Stichting Pinetum Blijdenstein

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.