Ontwerpwedstrijden - Watersley Sports & Talent Park
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Watersley Sports & Talent Park

Watersley Sports & Talent Park schrijft een prijsvraag uit voor een visie op het hele gebied Watersley Sports & Talent Park te Sittard en uitwerking van een van drie (flat, voormalige school of powerhouse) aangewezen locaties. Deelname staat open voor iedereen.
Het prijzengeld bedraagt: beste visie in combinatie met uitwerking van een van de drie locaties € 1.500,-. Prijzen per uitgewerkte locatie: 1e prijs € 700,-, 2e prijs € 200,-, 3e prijs € 100,-.

Resultaat

De jury heeft KettingHuls / Bureau B+B als winnaar aangewezen. Niet vermeld is wie de andere 1e prijswinnaars zijn en welke prijs (beste visie, of een 1e prijs voor een uitgewerkte locatie) aan KettingHuls / Bureau B+B is toegekend. (bron: Phidias Community Cooking)

Opdrachtgever
Watersley Sports & Talent Park

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.