Ontwerpwedstrijden - Panorama Lokaal

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Panorama Lokaal

Het College van Rijksadviseurs schrijft een ontwerpprijsvraag uit om woonwijken aan de stadsranden een positieve impuls te geven. In de eerste ronde selecteert het College van Rijksadviseurs zeven lokale coalities, bestaande uit minimaal en gemeente, een woningcorporatie en een derde partij, die zich aanmelden voor deelname aan Panorama Lokaal.
In de tweede ronde schrijven de lokale coalities i.s.m. het CRa elk hun eigen prijsvraag uit. Voor elke locatie worden drie ontwerpteams geselecteerd die in een atelier tot ontwerpvoorstellen zullen komen. In het vervolg op de prijsvraag verstrekt elk van de zeven coalities een nader te bepalen vervolgopdracht.

Opdrachtgever
College van Rijksadviseurs

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.