Ontwerpwedstrijden - colofon

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

colofon

Beheer Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden
Het Steunpunt en de website www.ontwerpwedstrijden.nl worden beheerd door Architectuur Lokaal.

KOMPAS light
De digitale handleiding voor aanbesteding van architectendiensten is een initiatief van Architectuur Lokaal en werd opgesteld in samenwerking met Stibbe en Careldereus.bv. De handleiding is afgestemd met de Rijksbouwmeester, BNA, VNG, NEPROM, PIANOo/Ministerie van Economische Zaken en de Rijksgebouwendienst/Ministerie VROM en wordt door deze partijen onderschreven als de nieuwe standaardhandleiding voor aanbesteding van architectendiensten.

Technische realisatie website en CMS
ISAAC

Technische realisatie KOMPAS light
AENEAS Software

Grafisch ontwerp
Joost van Grinsven

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.