Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Ontwerpwedstrijden – Evaluatie Aanbestedingswet 2012: Online enquête

Het Ministerie van Economische Zaken (EZ) heeft opdracht gegeven om de Aanbestedingswet 2012 te evalueren. Uw mening is hierbij van grote waarde. Het ministerie nodigt u daarom uit om deel te nemen aan het onderzoek door een korte online enquête in te vullen. Met deze enquête wil het ministerie inzicht krijgen in de ervaringen van aanbestedende diensten met de Aanbestedingswet.

Sinds 1 april 2013 is de Aanbestedingswet 2012 van kracht, de nieuwe Aanbestedingswet. De nieuwe Aanbestedingswet stelt een aantal nieuwe regels aan aanbestedende diensten als het gaat om het toepassen van eisen, criteria en termijnen in aanbestedingsprocedures. Deze online enquête is bedoeld om zicht te krijgen op de ervaringen van aanbestedende diensten met de nieuwe Aanbestedingswet.

De enquête is onderdeel van een onderzoek dat de onafhankelijke adviesbureaus KWINK groep en Ecorys uitvoeren in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken.

Het invullen van de enquête duurt circa 15 minuten. De door u gegeven antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en geanonimiseerd verwerkt. De deadline voor het invullen van de enquête is maandag 27 oktober.

Heeft u vragen over de online enquête? Neem dan contact op met Janine Mulder van KWINK groep via [email protected].