Ontwerpwedstrijden - Herontwerp gedeelte Dreefcomplex

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Herontwerp gedeelte Dreefcomplex

Provincie Noord-Holland schrijft een meervoudige opdracht uit onder Claus en Kaan Architecten, Erick van Egeraat AA, David Chipperfield Architects, Xaveer de Geyter Architecten, MAP Architects Josep Lluís Mateo & Marta Cervelló, en Architectenbureau Wouda met de vraag om een ontwerp voor de gedeeltelijke nieuwbouw van het provinciehuis en een logistieke verbetering van de tot het Dreefcomplex behorende villa’s. 

Resultaat
De opdracht wordt gegund aan MAP Architects Josep Lluís Mateo & Marta Cervelló.

Opdrachtgever
Provincie Noord-Holland

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.