Ontwerpwedstrijden - Besloten architectenselectie nieuwbouw Koningin Wilhelminaschool

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Besloten architectenselectie nieuwbouw Koningin Wilhelminaschool

Gemeente Ouderkerk schrijft een besloten architectenselectie uit onder vijf architectenbureaus voor het ontwerp van de nieuwbouw Koningin Wilhelminaschool te Ouderkerk aan den IJssel. De gemeente is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat
Procedure stopgezet. Het concept aanbestedingsbeleid bood te weinig mogelijkheden voor een flexibele architectenselectie. Op 20 september 2012 is een gewijzigde versie aan de gemeenteraad voorgelegd. (bron: voorstel tot vaststelling inkoopbeleid,  Gemeente Ouderkerk aan den IJssel)
Opdrachtgever
Gemeente Ouderkerk

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2019, Stichting Architectuur Lokaal.