Ontwerpwedstrijden - Architect nieuwbouw Brede school Hoeven

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Architect nieuwbouw Brede school Hoeven

Gemeente Halderberge zoekt een architectenbureau voor het ontwerp van Brede school Hoeven. Middels een voorselectie wil de gemeente vijf partijen selecteren voor deelname aan de gunningsfase. De gemeente is voornemens de opdracht te gunnen op basis van de economisch meest voordelige inschrijving.

Resultaat

De opdracht is gegund aan Teeuwisse en Willems architecten adviseurs.

Bij de aanbesteding voor de realisatie van het ontwerp schreven de vijf geselecteerde aannemers allen boven het plafondbedrag in. De gemeente heeft het ontwerp op een aantal punten laten aanpassen en is in juni 2016 een nieuwe aanbesteding voor een aannemer gestart. (bron: Halderbergse Bode, 9 juni 2016)

Opdrachtgever
Gemeente Halderberge

TenW architecten adviseurs

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.