Ontwerpwedstrijden - Ontwerpteam [Total Engineering] t.b.v. een Nieuw Laboratorium gebouw UMCG

Samen houden we het Steunpunt in de lucht

Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden hecht groot belang aan kosteloze toegankelijkheid van architectuuropdrachten voor iedereen. Architectuur Lokaal kan deze informatie in de toekomst alleen nog bieden als alle belanghebbenden daaraan bijdragen. Dat hoeft u zelfs niets te kosten: Architectuur Lokaal is door de belastingdienst erkend als ‘culturele ANBI’ waardoor u uw donatie kunt aftrekken van uw belastingaangifte. Bedrijven kunnen zelfs 150% aftrekken

Helpt u mee om het Steunpunt in de lucht te houden? Meer informatie

Doe hier uw donatie

Sluit banner
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Ontwerpteam [Total Engineering] t.b.v. een Nieuw Laboratorium gebouw UMCG

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) zoekt een architectenbureau om een total engineeringopdracht aan te verstrekken voor het ontwerp van de nieuwbouw van een laboratoriumgebouw te Groningen. Middels een voorselectie wil het UMCG vijf partijen selecteren voor deelname aan de gunningsfase. Het UMCG is voornemens de opdracht te verstrekken op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2020, Stichting Architectuur Lokaal.