Ontwerpwedstrijden - Ontwikkelcompetitie Herontwikkeling Kastanjelaan 10-12 Helvoirt
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact | Nieuwsberichten

Ontwikkelcompetitie Herontwikkeling Kastanjelaan 10-12 Helvoirt

Gemeente Haaren schrijft een ontwikkelcompetitie uit voor het ontwerp, realisatie en financiering van de herontwikkeling Kastanjelaan 10-12 te Helvoirt. Op basis van motivatie en portfolio selecteert een selectiecommissie maximaal acht aanmeldingen voor een presentatie waarbij zij hun aanmelding individueel kunnen toelichten aan de selectiecommissie. Op basis hiervan selecteert de commissie maximaal drie teams die worden uitgenodigd om deel te nemen aan de competitie.
De geselecteerde teams worden uitgenodigd voor deelname aan de competitie waarin aan hen om een schetsontwerp, businesscase en financiële bieding wordt gevraagd. De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die één van de inzendingen aanwijst als winnend plan en één als runner up.
De gemeente stelt een tegemoetkoming in de kosten van € 5.000 excl. btw ter beschikking aan de deelnemers die niet als winnaar worden aangewezen. De gemeente sluit een koop-ontwikkelovereenkomst met de winnaar van de competitie, zodat het winnende voorstel wordt gerealiseerd.

Resultaat

De overeenkomst wordt gesloten met Vevag.

Opdrachtgever
Gemeente Haaren

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2021, Stichting Architectuur Lokaal.