Ontwerpwedstrijden - The Loft of the Future
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

The Loft of the Future

FAKRO Company en Stadslab European Urban Laboratory nodigen architecten uit ideeën aan te leveren voor het ontwerp van 'The Loft of the Future'. Deelnemers wordt gevraagd met creatieve oplossingen te komen voor het gebruik van licht, ruimte en duurzaamheid van de loft. Verder dienen ze ten minste 5 dakramen in hun ontwerp op te nemen van het merk FAKRO. De winnaar mag deelnemen aan een masterclass (her)ontwikkeling havengebieden in Georgië van 3 maanden, met een waarde van 4.000 euro en een geldbedrag van 1.000 euro.

Resultaat
De jury heeft de inzending van de jonge Servische architecten Uros Micic, Ivana Mitrowic en Igor Stegic als winnaar aangewezen. De inzending José Cadilhe (Portugal) en de inzending van Romea Muryn (Polen) hebben een eervolle vermelding ontvangen.

Opdrachtgever
FAKRO Group
Stadslab


Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.