Ontwerpwedstrijden - Wonen in een kelderbox? (Betere) Woonmogelijkheden voor jongeren met een licht verstandelijke beperking
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Wonen in een kelderbox? (Betere) Woonmogelijkheden voor jongeren met een licht verstandelijke beperking

Ben je een jonge professional in de architectuur, zorg of projectontwikkeling? Heeft maatschappelijke problematiek je interesse en draag je vanuit je vak graag bij aan zorgvraagstukken? Wil je in korte tijd waardevolle actuele kennis en een opdrachtgeversnetwerk in de zorg opbouwen? Ben je een creatieve denker met plezier in complexe opgaven? Dan is dit misschien iets voor jou. Voor “Wonen in een kelderbox? (Betere) Woonmogelijkheden voor jongeren met een licht verstandelijke beperking” zoeken we 12 jonge professionals die ideeën willen ontwikkelen, waarin concept en financiering hand in hand gaan. Gezien de aard van de opgave zoeken we een kruisbestuiving tussen woningcorporatie- en zorgprofessionals, ontwikkelaars, architecten en ambtenaren van de gemeente Amsterdam.

Resultaat

De geselecteerde ontwerpers zijn: Maartje Franse, Sijme van Jaarsveld, Arnold van Ouwerkerk, Ugur Sütcü, Joanne Zwart en Rik Lambers.

Opdrachtgever
KansPlus

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.