Ontwerpwedstrijden - Logistiek en Goederenvervoer: Zorg voor een andere kijk op de Gelderse corridor
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Logistiek en Goederenvervoer: Zorg voor een andere kijk op de Gelderse corridor

Provincie Gelderland en Radboud Universiteit schrijven samen een prijsvraag uit onder studenten van de hogescholen en universiteiten in Gelderland, waaronder de HAN, ArtEZ, Wageningen Universiteit en Radboud Universiteit. De vraag is: welke andere toepassingen voor een container kun je bedenken en hoe kan jouw ontwerp de goederencorridor Gelderland versterken? 
Deelname staat open voor studenten van de hogescholen en universiteiten in Gelderland. Belangrijke voorwaarde bij deze prijsvraag is dat studenten van verschillende onderwijsinstellingen samenwerken.
Er zijn 3 geldprijzen te winnen. De eerste prijs is €3000, de tweede prijs €2000 en de derde prijs €1000.

Resultaat

Volgens het reglement zijn de drie genomineerden op 30 april 2016 bekendgemaakt, waarna op een later tijdstip de winnaars bekend worden gemaakt. Zowel de bekendmaking van de genomineerden als de uitslag van de prijsvraag zijn niet openbaar gepubliceerd. De website van de prijsvraag is sinds medio 2016 offline.

Resultaat onbekend.

Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.