Ontwerpwedstrijden - Ideeënwedstrijd Hartlijn Leiden Bio Science Park
 
Colofon | Disclaimer | Over Ons | Contact

Ideeënwedstrijd Hartlijn Leiden Bio Science Park

Gemeente Leiden en Universiteit Leiden schrijven een ideeënprijsvraag uit voor het beste idee voor de Hartlijn. Welk element, welke inpassing, welke toevoeging maakt de Hartlijn zodanig aantrekkelijk en herkenbaar dat het zijn belangrijke plek in de campus ook echt kan waarmaken en is daarnaast innovatief, duurzaam, origineel, slim en/of gerelateerd aan de functie ‘life sciences & health’? Dat langjarig mee kan en tijdloos is, een visitekaartje voor het Leiden Bio Science Park.
Deelname staat open voor iedereen.
Het prijzengeld (bruto) bedraagt: 1e prijs € 5.000,-, 2e prijs € 3.000,- en 3e prijs € 2.000,-. Het budget voor realisatie is circa € 150.000,- exclusief BTW.

Resultaat

Er zijn ruim honderd inzendingen ontvangen. Het resultaat van de prijsvraag wordt in de derde week van februari verwacht. (bron: Sleutelstad)

De jury heeft Officinalis, Arlien van der Kleijn tot winnaar uitgeroepen. Een gedeelde tweede plaats was voor Bee Science, Caro Agterberg en Via Academica, Maikel Waterdrinker. (bron: Sleutelstad)

Opdrachtgever
Universiteit Leiden
Gemeente Leiden

Documenten
procedure
Het Steunpunt Ontwerpwedstrijden is in 1997 opgericht op initiatief van de Rijksbouwmeester en ondergebracht bij Architectuur Lokaal door Aedes (vh. NWR), Bouwend Nederland (vh. AVBB), BNA, BNI, BNSP, NEPROM, NVTL, ONRI, VNG en de ministeries van VROM, OCW, LNV, V&W, BuiZa en Defensie. © 2009-2022, Stichting Architectuur Lokaal.